Praktijk voor Natuurgeneeskunde Yvonne Somers


Praktijk voor natuurgeneeswijzen

Ik ben Yvonne Somers. Sinds 2003 heb ik een praktijk voor natuurgeneeswijzen in Rijnsaterwoude. U kunt bij mij terecht met uiteenlopende gezondheidsklachten.

Activeren van het zelfherstellend vermogen

Veel ziekten en aandoeningen ontstaan door spanningen of blokkades in het lichaam. Die kunnen veroorzaakt zijn door stress of verkeerde voeding, maar ook door operaties of een verkeerde houding. Doordat de doorstroming niet goed is, neemt de energie af, functioneren organen niet meer optimaal en hopen afvalstoffen zich op. U krijgt dan gezondheidsklachten.

Uw lichaam heeft van nature een prachtig vermogen om zich van ziekten en aandoeningen te herstellen. Mijn behandelingen activeren dit zelfherstellende vermogen op een krachtige manier door blokkades weg te nemen en de energie te stimuleren. Door ontspanning en betere doorbloeding en doorstroming, neemt uw energie neemt toe en herstelt u sneller.

Centraal in mijn aanpak is een individuele benadering. Ik kijk niet alleen naar die ene specifieke klacht, maar naar uw totale lichaam en uw totale welbevinden. Op basis daarvan maak ik een persoonlijk behandelplan.

Professioneel therapeut

Ik ben breed opgeleid in de natuurgeneeswijzen en kan een groot aantal behandelingen uitvoeren om verschillende klachten snel aan te pakken en soms definitief te verhelpen. Dat geldt ook voor chronische klachten.

Aangesloten bij:

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST)

Herstel snel!

Praktijk Yvonne Somers
Herenweg 108 A
2465 AJ Rijnsaterwoude
E-mail: info@herstel-snel.nl
Telefoon: 0172-500266 / 06-
54304872

Aangesloten bij: RBCZ

logo RBCZ

Aangesloten bij: NVST

logo NVST