Praktijk voor Natuurgeneeskunde Yvonne Somers


Herstel-snel Ervaringen

Herstel snel

Wij streven ernaar binnen enkele behandelingen u, van uw klachten te verlichten. Ervaringen met cliënten:Man (56 jaar) lage rugklachten en schouder en nekklachten.Schuifelend met zijn hand in de rug, in een soort bukhouding kwam hij de spreekkamer binnen. Hij werd al 5 jaar regelmatig behandeld door de fysiotherapeut. Maar van de rugpijn kwam hij niet af. Nu kon hij zelfs niet werken. Na de eerste behandeling Bowen ging hij iets rechter lopend de spreekkamer uit . In totaal heeft hij 6 behandelingen gehad en waren ook zijn schouder en nekklachten een stuk verminderd.Vrouw (26 jaar), zwanger 28 weken, last van haar onderrug en bekken.De pijn in haar onderrug en bekken was na 1 Bowen behandeling over. Daarna is zij iedere 2 weken teruggekomen, waarbij zij op het warmwaterkussen lag en een voetreflexzone behandeling kreeg van 30 minuten en daarna nog een rugmassage, met vette natuurlijk olie, waardoor door de druk van haar eigen lichaam en de warmte van het kussen en de masserende handen er een enorme ontspanning ontstond. Zij is bevallen van een gezonde dochter van 7 pond en heeft geen rugklachten meer gehad.

Kind (8 jaar), zwaar astma, gebruikte ontstekingsremmers.

Iedere dag en haar inhalator (Ventolin) gebruikte ze naar behoefte en altijd vóór zij ging slapen.De eerste behandeling bestond uit :  1. Voedingsadviezen
  2. 
Ademhalingsoefeningen

  3. Bowen therapie.Totaal is zij 2 maanden onder behandeling geweest.(10 keer). Na 2 weken gebruikte ze de Ventolin nog maar 1 of 2 keer per week. Daarna ging het steeds beter. Wanneer zij een aanval kreeg kon zij die in de meeste gevallen zelf opvangen. Na overleg met de huisarts is zij gestopt met de ontstekingsremmers. Preventief komt ze nu nog om de 6 weken terug. Resultaat: ze slaapt veel beter, is meer uitgerust heeft bijna geen aanvallen meer gehad.Baby (2 maanden) hoofdje zakte helemaal naar links (Kiss-syndroom)

.

De bevalling was erg moeilijk, een vacuumpomp. De baby huilde veel en dronk slecht. De baby zelf gaf door middel van zijn stand van het hoofd aan waar het probleem zat. Dat was op de overgang van de slokdarm en de ingang van de maag. Door middel van viscerale manipulatie van de maag veranderde binnen 3 dagen de stand van zijn hoofd, gelijk daarna sliep hij beter en huilde niet zo veel meer. Moeder en kind zijn nog éénmaal teruggekomen, maar eigenlijk was de scheefstand al helemaal opgelost.Vrouw (35) Hoofdpijn

.

Al 20 jaar had zij hoofdpijn, iedere dag en het werd steeds erger. Het had niets te maken met haar menstruatie-cyclus, ook niet met overdadige stress. Zij stond op het punt naar een pijnpoli te gaan, alwaar er bepaalde zenuwen zouden worden verbroken, hetgeen wel definitief zou zijn. 
Van een vriendin had ze mijn adres doorgekregen en zij wilde dat als laatste toch nog proberen.
Gelijk na de eerste behandeling ontstond verandering in haar hoofdpijnpatroon en na 3 weken was zij soms enige uren hoofdpijnvrij. Zij heeft de afspraak op de pijnpoli naar een later tijdstip verzet en na 2 maanden afgezegd,(na telefonisch overleg met de pijnpoli).
Zij komt nog iedere 4 weken voor een behandeling, heeft wel af en toe hoofdpijn maar niet meer dan 1 keer per week.Vrouw (55) Fibromyalgie.Al 15 jaar geleden fibromyalgie geconstateerd. Eerst besloten we Bowen therapie te geven, maar na 3 behandelingen was er niet echt iets veranderd. Samen besloten wij om ook nog cranio-sacraal therapie toe te passen. Vanaf dat moment voelde ze minder pijn, sliep beter, haar stoelgang ging beter en……. Haar humeur werd ook veel beter. De eerste 3 behandelingen waren wekelijks, toen om de 2 weken daarna om de 3 weken en nu komt zij iedere maand en hier voelt zij zich het prettigst onder.

Man (35) darmklachten

.

Regelmatig vreselijke darmklachten, ook bij de eerste behandeling. De eerste behandeling was voetreflexzone therapie, zelfs op de massagebank voelde hij een ontspanning komen en ging zonder krampen de deur uit. De 2de behandeling bestond uit viscerale manipulaties van de nieren, die moeten 3 tot 4 cm kunnen bewegen maar daar zat weinig beweging in. Er kwamen allerlei emoties los zowel in de spreekkamer als thuis. Hij is nog 2 keer terug geweest en voelde zich weer helemaal daarna weer helemaal top.Kind (10) hoofdpijn.Een vreselijk gespannen kind kwam in mijn behandelkamer. Zijn moeder vertelde dat hij bijna iedere dag hoofdpijn had. Met viscerale manipulaties heb ik zijn darmen fasciaal vrij gemaakt en de volgende behandeling de suturen (naden) op zijn hoofd. Zijn moeder heeft nog gebeld dat de hoofdpijn niet is teruggekomen.Contact ons of lees meer over het behandelplan...

Herstel snel!

Praktijk Yvonne Somers
Herenweg 108 A
2465 AJ Rijnsaterwoude
E-mail: info@herstel-snel.nl
Telefoon: 0172-500266 / 06-
54304872

foto massagetafel 2

Aangesloten bij: RBCZ

logo RBCZ

Aangesloten bij: NVST

logo NVST