Snel herstel

Snel herstel met krachtige natuurgeneeswijzen zoals Bowen, EMDR, Shiatzu, voetreflexzone-, cranio-sacraal-en viscerale therapie

Yvonne

Van pijn, een verstoring in je bewegingsapparaat of andere gezondheidsklachten wil je liefst zo snel mogelijk af. Sommige dingen kun je zelf oplossen, bij andere zaken heb je deskundige hulp nodig. En dan ben je op de goede plek bij Herstel Snel, mijn praktijk voor natuurgeneeswijzen. 

Ik ben Yvonne Somers en professioneel therapeut. Ik ben nuchter, toegankelijk en allesbehalve zweverig. Met een combinatie van doeltreffende behandelingsmethoden activeer ik het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Eigenlijk geef ik alleen een duwtje in de goede richting en je lichaam doet de rest zelf. 

Kan mijn lichaam zichzelf herstellen?
Ja, je lichaam kan zichzelf herstellen. Veel ziekten en aandoeningen ontstaan door spanningen of blokkades in je lichaam. Misschien heb je last van stress, of eet je niet gezond. Maar ook operaties of bijvoorbeeld een verkeerde houding kunnen ervoor zorgen dat je energie afneemt, je organen niet meer optimaal functioneren en afvalstoffen zich ophopen. En dan krijg je dus gezondheidsklachten.

Blokkades wegnemen en energie stimuleren
Met mijn behandelingen activeer ik het zelfherstellende vermogen van je lichaam op een effectieve manier. Ik neem blokkades weg en stimuleer de energie, waardoor je gaat ontspannen en de doorbloeding en doorstroming in je lijf verbetert. En als vanzelf neemt dan ook je energie weer toe en herstel je sneller. Vaak heb ik daar maar 2 of 3 behandelingen voor nodig, in combinatie met een paar simpele oefeningen voor thuis. 

Kijken welke combi het beste past
Van alle therapieën die ik beheers, kijk ik welke (combinatie) het beste past om jou snel weer in balans te brengen, te genezen en gezond(er) te maken. Daarbij kijk ik niet alleen naar de hoofdklacht, maar naar je hele lichaam.  

Alle therapieën worden erkend en vergoed door de zorgverzekeraars
In principe worden alle door mij toegepaste therapieën erkend en vergoed door de verschillende Nederlandse zorgverzekeraars. Hoeveel en hoe vaak je vergoed krijgt, hangt uiteraard af van jouw verzekeringspakket.

Herstel snel is aangesloten bij:

Bekijk hier met welke therapieën ik jou snel en effectief van je klachten afhelp.
Of bij welke chronische aandoeningen ik je klachten kan verminderen.

Wat zijn natuurgeneeswijzen?

Natuurgeneeswijzen benaderen de patiënt holistisch, dus als één functionerend geheel. Wanneer ik je behandel kijk ik daarom niet alleen naar de klacht waarmee je bij me aanklopt, maar ook naar de mogelijke oorzaken ervan. Zo creëer ik omstandigheden waarbij het lichaam zichzelf kan herstellen. Een emotioneel probleem (bijvoorbeeld stress) kan lichamelijke gevolgen hebben (bijvoorbeeld rugpijn of nekpijn).  Natuurgeneeskundigen stellen het 'zelfgenezend vermogen' van het lichaam centraal en zien ziekte als een gevolg van het ophopen van afvalstoffen.